HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

Samsung ATIV S

Bij de introductie van Windows Phone 8 lanceert ook Samsung een nieuwe high-end Windows 8 telefoon: de Samsung ATIV S. Ik zeg ook, omdat Nokia (Nokia Lumia Lumia 920) en HTC (HTC Windows Phone 8X) bijna tegelijkertijd top Windows 8 toestellen op de markt brengen. De Samsung ATIV S biedt wat je van een high-end smartphone mag verwachten: groot en scherm touchscreen, snelle processor en goede camera

 

 

Los toestel: Samsung ATIV S zonder abonnement

Bij deze webwinkels kun je een losse goedkope Samsung ATIV S kopen:

 belsimpel-logo  phonehouse typhone 

  Samsung-ATIV-S 01

 

Review

Samsung ATIV S Review

Deze Samsung Windows 8 gsm heeft een 4,8 inch scherm met een HD resolutie (1280 bij 720 pixels). Het aantal pixels per inch bedraagt 306, waardoor je (bijna) de pixels niet meer kunt onderscheiden van elkaar. Scherpe foto's en HD/1080p video's kun je maken met de 8 megapixel camera die achter op de telefoon zit. Voor op de ATIV S zit een webcam voor videochatten of videobellen.

De processor van de Samsung ATIV S is nog niet exact bekend, maar wel is zeker dat het om een dualcore 1,5 GHZ processor gaat die zal zorgen voor vloeiende interacties. Uiteraard kun je de Samsung ATIV S gebruiken als MP3-speler en videospeler.

Samsung ATIV S Software
Deze Samsung Windows smartphone draait op Microsoft Windows Phone 8.

Samsung ATIV S Internet en Connectiviteit
Zoals je mag verwachten kun je snel internetten met de ATIV S via 3G verbindingen. Ook kun je deze mobiele telefoon verbinden met WiFi netwerken, zoals het draadloos thuisnetwerk dat veel mensen hebben. Ook kun je deze Samsung mobiele telefoon gebruiken als TomTom, dankzij de ingebouwde GPS ontvanger. Ten slotte beschikt de Samsung ATIV S over Bluetooth (3.0) en NFC.

Hoewel we de Samsung ATIV S een uitstekende Windows 8 smartphone vinden, zijn we van deze telefoon toch minder onder de indruk dan van de HTC Windows Phone 8X en vooral de Nokia Lumia 920. Wij vinden dat de Samsung ATIV S minder onderscheidend dan vooral de Nokia Lumia 920, dat wel onderscheidend is met een elegant design, voortreffelijke camera, Nokia Maps en de mogelijkheid tot draadloos opladen. Aan de andere kant zal de Samsung ATIV S waarschijnlijk goedkoper zijn dan Lumia 920. Kijk in ons Samsung ATIV S aanbiedingen overzicht voor goedkope Samsung ATIV S abonnementen. Als je een losse Samsung ATIV S simlock vrij wilt bestellen, dan kun je onze geselecteerde shops checken.

 

Specificaties

Specificaties Samsung ATIV S

Afmetingen (hxbxd in mm) 137,1 x 68,9 x 8,6
Gewicht (gram) 136 gram
Gesprekstijd niet bekend
Batterij 2300 Lithium-ion accu
Processor dualcore 1,5 GHZ processor
Intern geheugen 16 GB of 32 GB
Extern geheugen uitbreidbaar tot maximaal 64 GB
Scherm 4,8 HD super AMOLED
Schermresolutie 1280 x 720 pixels
PPI 306
Camera resolutie (MPix) 8 megapixel achter, 1.9 webcam voor
Besturingssysteem Windows Phone 8
Media MP3 speler, videospeler
Mobiele verbinding GSM, GPRS, EDGE, 3G
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja, versie 3.0
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de Samsung ATIV S, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de Samsung ATIV S!