HP Windows Telefoons

Verwachte Smartphones

HTC Windows Phone 8S

Samen met het nieuwe high-end toestel de HTC Windows Phone 8X brengt HTC ook een budget Windows 8 telefoon uit: de HTC Windows Phone 8S.

De HTC Windows Phone 8S is een alternatief voor de Nokia Lumia 620 en Huawei Ascend W1.

 

Los toestel: HTC Windows Phone 8S zonder abonnement

Bij deze webwinkels kun je een losse goedkope HTC Windows Phone 8S simlock vrij kopen:

belsimpel-logo gsmwijzer   typhone

 

  HTC-Windows-Phone-8S-front

 

 

Review

HTC Windows 8S Review

HTC Windows Phone 8S Hardware
Net zoals de 8X komt de Windows Phone 8S uit in een verscheidenheid van felle kleuren: blauw, geel, grijs, wit, zwart en rood. Het scherm is daarentegen een stukje kleiner dan zijn grote broer, aangezien de 8S over en 4,0 inch beschikt met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Het scherm is duidelijk minder scherp dan dat van de 8X, maar nog steeds behoorlijk.
De Windows Phone 8S heeft een 5 megapixel camera aan de achterkant van de telefoon voor foto's en 720p video's. Er zit 4GB opslaggeheugen in deze HTC Windows smartphone, en dit kun je eventueel uitbreiden met een MicroSD kaartje met maximaal 32GB. Je kunt de HTC Windows Phone 8S gebruiken om diverse media af te spelen, zoals video's en MP3's.

HTC Windows Phone 8S Software
De HTC Windows Phone 8S draait op het nieuwe Windows Phone 8.

HTC Windows Phone 8S Internet en Connectiviteit
De lage prijs van deze HTC telefoon gaat niet ten koste van de internet snelheid, want je kunt gewoon lekker snel browsen via 3G verbindingen of WiFi. Je kunt de Windows Phone 8S dus verbinden met je draadloos thuisnetwerk of met WiFi hotspots die je vandaag de dag op vele plaatsen kunt vinden. Als je de weg kwijt bent kun je deze HTC Windows telefoon ook gebruiken om de weg te vinden, dankzij de GPS ontvanger. Ten slotte beschikt de Windows Phone 8S over Bluetooth en kun je deze telefoon verbinden met je computer via USB.

De HTC Windows Phone 8S is een prima budgetphone, waarmee de gemiddelde gebruiker tevreden zal zijn. Het grote verschil met toptoestellen als de Windows Phone 8S is dat het beeld iets minder scherp is en dat de rekenkracht lager is, maar de prijs is daarentegen ook een stuk lager. Met de Windows Phone 8S gaat HTC de concurrentie aan met de Windows 8 budgetphone van Nokia: de Lumia 820.
Kijk in ons overzicht voor de beste HTC Windows Phone 8S abonnementen en een goedkope Windows Phone 8S met abonnement. Wil je een HTC Windows Phone 8S los bestellen? Kijk dan bij onze geselecteerde shops voor een simlock vrije HTC Windows Phone 8S.

 

Specificaties

Specificaties HTC Windows Phone 8S

Afmetingen (hxbxd in mm) 120,4 x 63,0 x 10,2
Gewicht (gram) 113
Gesprekstijd niet bekend
Batterij 1700 Lithium-ion accu
Processor

Qualcomm Snapdragon S4, 1 GHz CPU

Intern geheugen 512 MB RAM; 4 GB Opslag
Extern geheugen Uitbreidbaar met MicroSD kaart
Scherm 4 inch Super LCD touchscreen
Schermresolutie 800 x 480 pixels
Pixeldichtheid (PPI) 233
Camera resolutie (MPix) 5
Besturingssysteem Windows Phone 8
Media MP3 & videospeler & recorder
Mobiele verbinding 3G, GPRS, HSDA
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja
NFC nee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de HTC Windows 8S, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de HTC Windows Phone 8S!